Traineeship Yardi Consultant

Heb jij interesse in zowel finance, vastgoed als ICT? Dan is dit echt iets voor jou. Ontwikkel jezelf tot Yardi-expert! Het Amerikaanse software bedrijf Yardi groeit razendsnel. Er is een enorm tekort aan Yardi-expertise in de Nederlandse markt. In dit traineeship opereer je op projectbasis bij topwerkgevers in de vastgoedbranche. Je werkt zowel binnen als buiten de Randstad. Ook is het mogelijk opdrachten te doen in Luxemburg, Berlijn of andere mooie plekken.

Inhoud traineeship

Het traineeship Yardi Consultant is een programma van 18 maanden waarin het ontwikkelen van jouw talenten centraal staat. Je komt in dienst bij New Monday en start met een basisopleiding van twee weken. Na de basisopleiding werk je op projectbasis bij onze opdrachtgevers (vastgoedbedrijven) en specialiseer je je tot Yardi Consultant. Tijdens het traineeship vergroot je je kennis door ‘training-on-the-job’ aangevuld met gerichte opleiding.

Ook op persoonlijk vlak krijg je van ons begeleiding. Iedere trainee heeft namelijk een persoonlijke coach. Met jouw coach reflecteer je op jezelf en je werkomgeving. Je ontwikkelt gedurende het traineeship steeds meer zicht op je eigen kwaliteiten. We gaan samen op zoek naar jouw drijfveren en je eigen communicatiestijl.

Met de werkervaring en diploma’s die je tijdens het traineeship verzamelt, komt jouw carrière in een flinke stroomversnelling en is er meer mogelijk dan je denkt.

Je kunt je nu inschrijven op het Traineeship Yardi Consultant. 

Meer weten?

Bel mij op 06 43836980
Of op kantoor 030 750 8948
Mail naar lauriestraver@newmonday.nl

En laten we snel kennismaken!