Traineeship Business Analyst

Het Traineeship Business Analyst is de kick-start van je carrière! Je volgt een eenjarig traineeprogramma waarin het ontwikkelen van jouw talenten centraal staat. Je komt in dienst bij Risketeers, een dochteronderneming van New Monday en start met een intensieve basisopleiding. Na de basisopleiding specialiseer je je in een rol als Business Analyst.

Je gaat werken bij de bank en wordt onderdeel van een scrum-team op de Risk Management afdeling. Daar leer je on-the-job alles van een vakgebied waar veel vraag naar is. Je werkt aan uitdagende projecten op het snijvlak van mensen, data en processen.

Inhoud traineeship

We bieden je een intensief opleidingsprogramma waarin je leert van de allerbeste experts op hun vakgebied. Zij nemen je mee in onder andere de volgende domeinen:

  • Fundamentals van Financial Risk Management en de actuele wet- en regelgeving voor de financiële sector
  • Data-analyse & -processing binnen de bank
  • Essentiële business analyse tools en applicaties
  • Alle ins- and outs over analysetechniek, business analyse competenties en scenario’s
  • Soft skills zoals samenwerken, communiceren, ethiek en governance binnen de bank
  • Veelgebruikte methodieken zoals Agile en Scrum

Na dit traineeship heb je de officiële industry-standard certificeringen op het gebied van domeinkennis, data, analyse, tools en werkwijze op zak. Je bent helemaal klaar voor het echte werk en treedt met een enorme rugzak vol kennis en vaardigheden in dienst bij de bank.

Het traineeship start ieder jaar in maart en september. 

Meer weten?

Bel mij op 06 43836980
Of op kantoor 030 750 8948
Mail naar lauriestraver@newmonday.nl

En laten we snel kennismaken!