Meet the team

We zijn een betrokken team dat er alles aan doet om klanten en kandidaten elke keer te verbazen.

Jeroen Moné

Jeroen Moné

Partner/Senior Consultant
Leonie van der Molen

Leonie van der Molen

Teamlead Recruitment
Laurie Straver

Laurie Straver

Recruitment Consultant

Naam: Jeroen Moné
Studie: Human Resources Management

“Gedreven om resultaten te boeken en met oog voor talent van professionals. Dat is waar ik voor sta en sinds het begin van mijn carrière steeds weer probeer te bereiken. Kansen voor professionals te zien en buiten kaders te denken en te handelen. Ruim 14 jaar ben ik nu actief als specialist in werving- en selectie, interim management en detachering in diverse posities, waarvan de laatste 8 jaar binnen de Business & IT markt. De oprichting van New Monday voelde direct goed. Dit was wat ik wilde: mensen helpen een baan te vinden die bij hen past en organisaties ondersteunen met het vinden van de beste professionals. Het werk maakt me enorm enthousiast. Ik krijg het vaak terug van kandidaten. Die hebben snel door waardoor je gedreven wordt. New Monday is er op gericht talentvolle, gedreven en energieke mensen bij elkaar te brengen. Helaas zijn er in ons werving & selectievak steeds meer zeer commercieel gedreven bureaus actief. New Monday is wat dat betreft echt anders: kwaliteit betaalt zich wel uit. Daar geloof ik echt in.”

Naam:
Studie:

Naam: Wouter Kuperus
Studie: Human Resources Management, Sociale Wetenschappen

“Ik geloof in specialisatie en focus. Vandaar de oprichting van New Monday. Met ons grote netwerk van bedrijven en kandidaten kunnen we beide partijen echt verder helpen. Dat is inspirerend om te zien!” 

Naam: Laurie Straver
Studie: Human Resource Management

“Tijdens mijn studie Human Resource Management merkte ik al snel dat het werken met mensen mij veel energie geeft. Wat mij drijft is om ervoor te zorgen dat zowel de opdrachtgever als de kandidaat enthousiast worden van de nieuwe samenwerking. De aanpak die New Monday gebruikt om zo’n traject tot een succes te maken, past erg goed bij mij. We gaan voor persoonlijk contact met oog voor kwaliteit!“

Naam: Leonie van der Molen
Studie: Human Relations

“Jarenlang ben ik uit uitgekomen voor het Nederlandse Waterpolo team. Als topsporter en coach heb ik geleerd een echte doorzetter te zijn. Geen uitdaging is mij te groot en zo weet ik altijd het beste uit mijzelf en anderen te halen. Ik ben altijd nieuwsgierig naar wat iemand drijft en hoe je effectieve teams samenstelt waar ieders talent optimaal wordt ingezet.  Dit komt goed te pas als consultant bij New Monday waar ik continu zoek naar de ideale match tussen een kandidaat en de opdrachtgever.”

Naam: Sara Straatman
Studie: Human Resource Management

“Elk mens en elk bedrijf is uniek. Met mijn achtergrond in HRM heb ik geleerd dat ieder individu op een andere manier betekenisvol kan zijn binnen een organisatie. Ik vind het interessant om te achterhalen wat mensen drijft en waar hun passie ligt. Mensen helpen en van betekenis kunnen zijn voor iemand, is iets wat mij energie geeft. Daarom vind ik het mooi continue de uitdaging aan te gaan om een opdrachtgever en een kandidaat bij elkaar te brengen en zo een bijdrage te leveren aan een betekenisvolle samenwerking!”

Wouter Kuperus

Wouter Kuperus

Partner/Senior Consultant
Sara Straatman

Sara Straatman

Recruitment Consultant
Nick Brouwer

Nick Brouwer

Consultant

Tom van Bussel

Tom van Bussel

Consultant
Jos Kuijer

Jos Kuijer

Consultant
Anouk van den Dikkenberg

Anouk van den Dikkenberg

Junior Recruitment Consultant