Nieuwe groep Risk trainees van start

In maart is een nieuwe groep Risk trainees gestart met het opleidingstraject. Alle trainees beginnen met een intensieve basisopleiding van ruim twee weken. Ze krijgen een introductie in Financial Risk Management en ook worden de beginselen van Data Management binnen de financiële sector met hen doorgenomen. Er is niet alleen maar sprake van theorie. Er wordt ook vanaf de start al aandacht besteedt aan persoonlijk leiderschap.

Yordi: “In de eerste week ontving ik een terugkoppeling van een drijfverentest. Dit werd besproken met een trainer/coach die specialist is in dit gebied. Dat levert verrassende inzichten op. Ook werd ik direct gekoppeld aan een persoonlijke coach met wie ik regelmatig gesprekken voer over mijn ontwikkeling”.

Na de basisopleiding volgt de introductie op de werkplek. Dit is in veel gevallen een Risk Management afdeling van een financiële instelling. Regelmatig zien de trainees elkaar terug, bijvoorbeeld op de terugkomdagen in Nieuwegein. Op deze dagen krijgen de trainees verdere opleiding die hen specialiseert in Business Analyse, Data Analyse, Risk Modelling of KYC & Compliance.

De foto is genomen tijdens een borrel op kantoor. Natuurlijk is daar ook tijd voor!

Ook interesse in het volgen van ons Risk traineeship? Neem contact op met Laurie Straver via lauriestraver@newmonday.nl.