Na het Yardi-traineeship gaat Gianni verder in Duitsland!

Het afgelopen anderhalf jaar is Gianni onderdeel geweest van ons Traineeship Yardi Consultant. Hij heeft een supertijd gehad en leerzame opdrachten gedaan bij Compact Real Estate Services en Mileway. Vorige week sloot Gianni zijn traineeship af met een dagje op kantoor. Voor ons het moment om afscheid van hem te nemen met een heerlijke lunch, cadeaus en speeches.

Nu gaat Gianni zijn dromen achterna: hij gaat verhuizen naar Duitsland. Maar dit betekent niet dat Gianni stopt met het werken in Yardi, sterker nog: hij treedt in dienst als consultant bij Yardi in Mainz! Ook gaat zijn honkbal avontuur daar verder in de eerste divisie van Duitsland.

We zijn blij dat wij Gianni een mooie basis hebben mogen geven in ons traineeship. Uiteraard gaan we zijn gezelligheid en positieve instelling missen. We willen hem heel veel succes wensen met zijn nieuwe avontuur, en alle dromen die hij nog voor ogen heeft. Wij hebben er alle vertrouwen in dat hij die gaat realiseren. Gianni, het ga je goed!!!

Enthousiast geworden van Gianni’s move naar Duitsland? Check hier het traineeship waarmee hij de basis heeft gelegd: Traineeship Yardi Consultant.